Acne is een aandoening van de talgklieren en komt veel voor in de puberteit maar zeker ook daarna, zowel bij mannen als vrouwen. Hormonale schommelingen, erfelijke aanleg, stress, medicatie en slechte voeding kunnen invloed hebben op de mate van acne.

Maar………..je kunt acne verminderen en gelukkig tegenwoordig ook genezen: met vitamine A en peelings!

ENVIRON® staat aan de top wat betreft de behandeling van de acnehuid. Vitamine A controleert de aanmaak van talg, normaliseert de natuurlijke exfoliatie en zorgt dat de mee-eters geen puistjes worden. Salicylzuur zuivert de poriën door dode huidcellen te verwijderen en helpt hierdoor vorming van nieuwe mee-eters voorkomen. In mijn salon gebruik ik LACM 2 tijdens de behandeling; een lactaatzuur-peeling die ik in kracht kan opbouwen. Door de lage concentratie wordt de huid niet beschadigd en kan de peeling langere tijd op de huid blijven, waardoor de bacteriën geneutraliseerd worden. Je zult dan ook niet meer die vervelende vervellingen krijgen, zoals bij de hoge concentratie peelings wel het geval is! Vier behandelingen geven al een prachtig resultaat!

De behandeling van acne vraagt echter wel geduld, vertrouwen en consequent handelen. Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeer ik je over de te volgen behandeling(en) en de kosten. We stellen daarvoor een behandelplan op zodat je precies weet waar je aan toe bent. De behandelfrequentie neemt in de loop van de tijd af, maar is in het begin heel regelmatig (één keer per week tot één keer in de drie weken).

 

environ-logo-wit
janeiredale-logo-wit
maria-galland-klein-wit
laviesage-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein