Het Ionzyme® DF II-apparaat is door Dr. Fernandes speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en heeft twee wetenschappelijk bewezen methodes: de sonoforese en intermitterende iontoforese.

Het Ionzyme® DF II-apparaat wordt tijdens de gelaatsbehandeling in het instituut gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een waterdichte barrière heeft.
Deze barrière wordt overwonnen met twee geteste en onderzochte methoden: intermitterende iontoforese betreft een elektrische stroom die door de huid gaat en een grotere opname van ingrediënten in de huid mogelijk maakt. Laag frequente sonoforese zijn geluidsgolven die de vitaminemoleculen door de huid transporteren naar een dieper niveau.

Het Ionzyme® DF II-apparaat is ideaal voor de behandeling van puistjes, droge en gevoelige huid, rosacea en couperose van de verouderde huid die geconfronteerd wordt met fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en littekens. Het geeft de mogelijkheid om de huid te normaliseren en om haar op spectaculaire wijze te verjongen. Resultaten zijn reeds na een paar behandelingen al goed zichtbaar.
Voor huidproblemen is een kuur met Ionzyme® DF II-apparaat aan te raden. Ten minste 6 à 12 behandelingen worden aanbevolen. Afhankelijk van de leeftijd en de te behandelen huidconditie kunnen meer behandelingen geadviseerd worden, soms tot 24 behandelingen. De specifieke, plaatselijke behandelingen worden bij voorkeur twee keer per week of wekelijks uitgevoerd. Om de huid in goede conditie te houden adviseer ik een maandelijkse onderhoudsbehandeling. Zelfs na vijf jaar is er na een kuur nog weinig terugval, de huidconditie stabiliseert zich aanzienlijk.

Pijnloos – ontspannend – comfortabel en zéér doeltreffend!

 

environ-logo-wit
janeiredale-logo-wit
maria-galland-klein-wit
laviesage-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein