De afvoer van dode huidcellen vertraagt naarmate we ouder worden. Het natuurlijke peelingproces van de huid stagneert, waardoor de dode en beschadigde huidcellen vast blijven zitten op de huid. Ook luchtvervuiling en slechte eetgewoonten kunnen het natuurlijke peelingproces van de huid blokkeren. Door de opperhuid dunner te maken, ontstaat er een prikkeling tot celvernieuwing.

Als natuurlijke reactie hierop herstelt de huid zich en maakt nieuwe collageen- en elastinevezels aan. Je huid wordt gestimuleerd zichzelf te verbeteren. Een megapeeling is fitness voor je huid! Een actieve huid is beter in staat voedingsstoffen op te nemen. Na de behandeling vraagt de huid meer voeding; je thuisverzorging is bepalend voor een goed resultaat. Hier zal ik naar kijken tijdens het intakegesprek en de behandeling. Zo weten we of je huidige verzorgingsproducten ook daadwerkelijk bij je huidconditie passen. Dit is mede bepalend voor het eindresultaat, zo niet het belangrijkste van deze kuur. Neem dus je huidige verzorging mee bij de behandeling!

Ik ben speciaal opgeleid om te kunnen werken met de medische microdermabrasie-apparatuur en maak ik gebruik van de Megapeel. De Megapeel is een peel-apparaat van zeer hoog niveau met medische kwaliteiten. Het kristal dat we gebruiken is, na diamant, het hardste natuurlijke mineraal. De kwaliteit en steriliteit van de kristallen zijn de belangrijkste voorwaarden voor een goede microdermabrasie. Bij de Megapeel zijn kwaliteit en steriliteit gewaarborgd. De Megapeel behoort tot de top van de apparatuur van nu.

environ-logo-wit
janeiredale-logo-wit
maria-galland-klein-wit
laviesage-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein