Voor meer informatie of een afspraak kun je mij bellen, een mail sturen of onderstaand contactformulier invullen. Direct online een afspraak inplannen in mijn agenda kan via de knop:

Afspraak annuleren?
Bij het maken van een afspraak probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen en mogelijkheden. Mocht het voorkomen dat je een afspraak moet annuleren of verzetten, dan verzoek ik je om dit minimaal 48 uur van te voren te doen. Bij annulering minder dan 48 uur van te voren, zie ik mij helaas genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen, tenzij je zelf voor een vervang(st)er zorgt. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.

Om volledige ontspanning, rust en aandacht te kunnen garanderen wordt er tijdens de behandeling geen telefoon aangenomen en staat het antwoordapparaat aan.

Afspraak maken


We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

Contact

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

environ-logo-wit
janeiredale-logo-wit
maria-galland-klein-wit
laviesage-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein