Cosmo Beauty Center Haarlem is weer open. We houden hierbij de richtlijnen van het RIVM aan. Behandelingen én bestellingen van producten gaan enkel op afspraak. Voor vragen en/of een afspraak kun je mij bereiken via What’s App: 06-29 47 85 25

Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM

Bij Cosmo Beauty Haarlem komen er geen injectables en/of cosmetische chirurgie aan te pas om het verouderingsproces van je huid te vertragen. Want ik heb Environ voor jou. Een revolutionair Vitamin STEP-UP SYSTEM waarbij jouw huid stapsgewijs went aan de intensieve werking van Vitamine A. Klanten ervaren binnen een maand verschil.

Om je huid het allerbeste resultaat te bieden met het toonaangevende Environ te bieden heb ik, naast de losse behandelingen, 2 unieke programma’s samengesteld.

  • Het 40+, stralend, sexy en gezond programma
  • Het acne-weg programma

Vraag hieronder een kosteloze kennismaking aan inclusief huidscan.

*Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Via What’s App kun je mij het beste bereiken als je advies wilt over jouw huid. En het gebruik van huidverzorgingsproducten.

Afspraak annuleren?
Mocht het voorkomen dat je een afspraak moet annuleren of verzetten, dan verzoek ik je om dit minimaal 48 uur van te voren te doen. Bij annulering minder dan 48 uur van te voren, zie ik mij helaas genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen, tenzij je zelf voor een vervang(st)er zorgt. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt. Om volledige ontspanning, rust en aandacht te kunnen garanderen wordt er tijdens de behandeling geen telefoon aangenomen en staat het antwoordapparaat aan.

Contact

    We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

    environ-logo-wit
    jane-iredale-logo-white-png
    advanced-nutrition-programme-nieuw