Hoi! Mijn naam is Astrid Jong, ik ben 40 jaar en een beetje, gevoelig maar ook eerlijk en krachtig. Ik wilde altijd al graag mensen helpen en huidverzorging heeft van jongs af aan mijn interesse gehad. Vanaf mijn 21e werk ik zelfstandig als schoonheidsspecialiste. Nu, ruim 25 jaar later, heb ik mij ontwikkeld als huidspecialist met specialisaties als acne, microdermabrasie en natuurlijke anti-aging. Ik vind het erg leuk een lange-termijnrelatie met je op te bouwen omdat zo mijn expertise het best tot zijn recht komt.

Ik geef gezichtsbehandelingen en huidadviezen met als doel om je huid (weer) in een goede conditie te brengen, samen met jou een huidprobleem op te lossen en ik breng balans, voeding en rust in je huid, waardoor zij weer lekker in haar vel zit. Want je vergeet tenslotte makkelijk dat de buitenkant óók een deel van je is………..

Ik werk professioneel, vakkundig en zorgvuldig in mijn eigen praktijk in het centrum van de stad. Een goede conditie van de huid begint bij goede informatie óver de huid en ik vind het heerlijk om je te begeleiden en te adviseren en dat doe ik dan ook met een lange-termijn-visie en door de combinatie van behandelingen met producten die doen wat ze beloven, op een natuurlijke manier. Ik geef daar een eerlijk advies over, denk met je mee en zorg dat het aansluit bij wat bij jou en je portemonnee past. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit meer een miskoop in je badkamer hebt staan of het gevoel hebt dat de crème die je kocht weer niet helpt, omdat we samen de producten hebben afgestemd en getest op jouw huidtype.

Mijn werk is mijn grote passie. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat je plezier in huidverzorging krijgt door het resultaat dat we bereiken, want als dàt ontstaat…… wordt huidverzorging leuk! Verder houd ik van reizen en motorrijden. Wandelen en joggen geven mij rust en energie. Daarnaast ben ik dol op lezen en dansen, met name Latin zoals salsa en bachata en een goed gesprek is ook altijd fijn. Je vindt in mij een huidcoach die spontaan en open is, eerlijk in haar advies, in een rustige ambiance waar humor een belangrijke plek inneemt.

Je bent van harte welkom, jouw huid is mijn zaak! Mag ik jouw huidcoach zijn?

Met lieve groet, Astrid

environ-logo-wit
janeiredale-logo-wit
maria-galland-klein-wit
laviesage-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein