Yes! Vanaf 3 maart is ook Cosmo Beauty Center Haarlem weer geopend voor behandelingen en het afhalen van bestellingen.

Neem contact op voor de mogelijkheden via What’s App: 06-29 47 85 25

Lees meer recensies op Treatwell!

Cosmo Beauty Center heeft al ruim 100 reviews van haar klanten mogen ontvangen op Treatwell. En 100% geeft aan nogmaals een afspraak te boeken!

Bekijk alle recensies

Ik deed maar wat tot ik bij astrid kwam.

Ik had geen idee wat ik het best kon gebruiken met mijn verstopte huid, ik deed maar wat….Totdat ik bij Astrid kwam :-). Zij legt uit, ik smeer! Ik startte best heel septisch met haar concept maar nu, een half jaar verder, is mijn acne zo goed als weg!

Prima 1e ervaring!

Rustig, relaxt en kundig! Prima 1e ervaring hoor.

Heel erg professioneel

Astrid is een professional. Persoonlijke aandacht, huidverbetering en totale ontspanning kunnen in haar salon volledig in elkaar opgaan

Goede producten en adviezen!

Ik ben superblij met Astrid. Kundig, prettig, reeel. Goede producten en adviezen. Super!

Ik kom hier al jaren en wil nooit meer weg!

Ik kom al jaren bij deze salon. En ga ook echt niet naar een ander. Fijne sfeer, heerlijke behandeling en Astrid is enorm vakkundig. Ik ben altijd enorm blij als ik de salon verlaat en verheug me dan alweer op een nieuw bezoek. Topper!!

Wat een fantastiche behandeling!

WoW, wat een fantastische behandeling. Vanmiddag voor het eerst behandeld met het DF-apparaat door Astrid. Het is de nieuwste behandeling voor huidverbetering. Het resultaat is verbluffend. Een strakkere voorhoofd al na 1 behandeling. Ik heb meteen de afspraken ingepland voor een kuur. Ik kan niet wachten om dat resultaat te zien. Zonder Botox, toch het Botox-effect!!! Dank, Astrid.

Goede kennis en heerlijke producten

Fijne persoonlijke benadering. Goede kennis van zaken en heerlijke producten. Mijn huid heeft weer een boost gekregen.

Ik ging stralend weer naar buiten

Al meer dan 10 jaar ga ik iedere acht weken met veel plezier naar Astrid. Zij is heel professioneel, betrokken en geeft advies waar je ook echt iets aan hebt. Sinds ik bij haar ben verzorg ik mijn huid veel beter en dat is goed te zien. Vandaag heb ik mijn eerste behandeling gehad met het Environ DF apparaat. Ik ging stralend weer naar buiten. Ben benieuwd wat de resultaten over aan aantal maanden zijn. Ik kan Astrid echt aanbevelen, ik voel me letterlijk en figuurlijk in hele goede handen bij haar.