Ook voor acne behandeling biedt Environ met het Vitamin STEP-UP SYSTEM revolutionaire producten. Waaronder een nieuw alternatief voor agressieve peelings: zacht en veilig. Met een verbluffend resultaat. De peelings houden de epidermis in een zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collageen aan te maken. Ze bestaan uit lactaatzuur om de ph-waarde van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. De peeling vernietigd bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert opgestapelde dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en gladder is.

Deze behandeling bestaat uit:

  • Environ cleansing (5 stappen reiniging inclusief dieptereiniging)
  • Cool peel aangepast aan de huidconditie
  • Neutraliserende gel

Voordat je deze behandeling start adviseer ik je eerst de gratis huidscan aan te vragen.

Wanneer de behandeling medisch acne gerelateerd is, kun je bij een aanvullende verzekering mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van deze behandeling. Ik verwijs je hiervoor naar je zorgverzekeraar.

Ben je ervan overtuigd dat het unieke Environ Acne Vitamin STEP-UP SYSTEM ook iets voor jou is? Dan raad ik je aan het Environ Acne Vitamin STEP-UP SYSTEM startpakket mee te nemen. Deze is voor 297,- direct aan te schaffen. Er zit een overzichtelijke handleiding bij zodat je thuis de behandeling op een effectieve manier voort kunt zetten. En sneller het gewenste resultaat boekt.