De vierde ‘stap’ in het Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM is een intensieve behandeling waarbij we starten met een peeling. En daarbij veldiontoforese met de DF machine toepassen: hiermee maken we de molecuul kleiner waardoor de opname van vitamine of werking van de peeling dieper gaat.

Dit is een intensieve behandeling van veldiontoforese met peeling en het insluizen van vitaminen met alginaatmasker. Dit masker werkt als geleider om de vitamine A dieper in de huid te brengen. Het vernieuwt en verfrist de huid. Ideaal voor de vale, verstopte huid, puistjes, littekens, pigmentatie en zonbeschadigde huid.

Het exclusieve Ionzyme DF II apparaat wordt tijdens de behandeling ingezet om de hoge dosis vitamine A,C E en anti-oxidanten dieper in de huid te kunnen brengen. Een behandeling van 10 minuten met het apparaat geeft hetzelfde resultaat als 8 1/2 uur masseren met de vitamine A olie. De algehele huidconditie wordt sterk verbeterd, zonder chirurgische ingrepen. Met langdurig resultaat omdat je van binnenuit de huid gezonder maakt. Je krijgt dus letterlijk een gezonde huid.

Deze behandeling bestaat uit:

  • Environ-reiniging (5 stappen reiniging inclusief dieptereiniging)
  • peeling met de DF machine
  • revitaliserend alginaatmasker
  • hydraterende vitamine verzorging
  • verzorgende minerale poeder Jane Iredale met uv-bescherming